Σελίδες

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Η Sony Ericsson γινεται μερος της Sony και επισημα πλεον




Η sony ενημερώνει τους πελάτες της με την ακόλουθη επιστολή από τον Steve Walker








Θα ήθελα να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επικείμενη εξαγορά της Sony Ericsson από τη Sony και το τι σημαίνει αυτό για εσάς.
Μερικά πράγματα δεν θα αλλάξουν καθόλου. Για παράδειγμα, η υπάρχουσα εγγύησή σας θα εξακολουθήσει να ισχύει πλήρως και εσείς θα λαμβάνετε τις ίδιες εξαιρετικές υπηρεσίες service και υποστήριξης στις οποίες έχετε συνηθίσει. Αλλά θα δείτε ορισμένα σημαντικά νέα οφέλη.
Το νέο σας τηλέφωνο Sony Ericsson διαθέτει ήδη την εξαιρετική τεχνολογία της Sony. Αλλά στο μέλλον μπορείτε να αναμένετε ακόμη περισσότερες καινοτόμες δυνατότητες και λειτουργίες από την Sony – και φυσικά την εύκολη συνδεσιμότητα με τα άλλα προϊόντα της Sony όπως τηλεοράσεις, υπολογιστές και tablet για να μπορείτε να μοιράζεστε περιεχόμενο γρήγορα κι εύκολα σε πολλές οθόνες. Θα έχετε επίσης περισσότερες ευκαιρίες να απολαμβάνετε εξαιρετικής ποιότητας ψυχαγωγία χάρη στις υπηρεσίες της Sony, όπως για παράδειγμα μουσική και ταινίες από το Sony Entertainment Network.

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για το μέλλον και θα θέλαμε να επικοινωνούμε μαζί σας κατά τη μετεξέλιξή μας σε μέρος της Sony.

Σας ευχαριστούμε
Steve Walker, Γενικός Διευθυντής Marketing, Sony Ericsson


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου