Σελίδες

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Google TV



Το Google TV στηρίζεται στο Android, έχει προεγκατεστημένες εφαρμογές, ενώ αργότερα θα δοθεί η δυνατότητα σε προγραμματιστές να φτιάξουν τις δικές τους. Μία από τις εφαρμογές που είναι ενσωματωμένες είναι και ο Google Chrome, με τον οποίο δίνεται η δυνατότητα περιήγησης στο Internet μέσα από την τηλεόρασή σας. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει τηλεοπτικές σειρές και ταινίες μέσα από την υπηρεσία του Netflix και του Amazon Video On Demand (μόνο για την αγορά της Αμερικής μέχρι στιγμής).

Η Google, δίνει έμφαση στην αναζήτηση περιεχομένου μέσα από το Google TV επιστρέφοντας αποτελέσματα από το web αλλά και από εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη τηλεόραση. 

Να σημειωθεί ότι υπάρχει πλήρης υποστήριξη του Adobe Flash Player 10.1, δυνατότητα ελέγχου της τηλεόρασης από το κινητό τηλέφωνο καθώς επίσης και δυνατότητα προβολής video παράλληλα με την πλοήγηση στο Internet. 

Τηλεοράσεις που θα ενσωματώνουν τη δυνατότητα του Google TV θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα με φήμες να αναφέρουν τη Sony ως έναν από τους πρώτους κατασκευαστές. Επιπλέον η Logitech θα κυκλοφορήσει συσκευή που θα συνδέεται με κάθε μη συμβατή τηλεόραση και θα της προσθέτει τη δυνατότητα αυτή.


http://www.google.com/tv/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου