Σελίδες

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

23χρονος πεθανε σε ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ





Το πτώμα του παρέμεινε στον υπολογιστή για ώρες μέχρι να γίνει αντιληπτό
Το γεγονός συνέβη στην Taiwan και είναι από τα σπάνια, αφού οι άνθρωποι δεν συνηθίζουν να πεθαίνουν παίζοντας (εκτός αν τα παιχνίδια στο μέλλον γίνουν τόσο ρεαλιστικά).
Την Τρίτη στις 10 το βράδυ, ο 23-χρονος Chen Jung-yu, πλήρωσε σε ένα internet café 23 ώρες παιχνιδιού, προκειμένου να παίξει World of Warcraft. Οι πληροφορίες λένε ότι μπορεί να πέθανε 10 ώρες μετά, χωρίς όμως να ξέρει κανείς τον ακριβή χρόνο θανάτου. Ο υπάλληλος του internet café ανέφερε ότι, ο νέος ήταν συχνός πελάτης και είχε καθίσει στη γωνιακή θέση της πρώτης σειράς. Κατά τις 3 το μεσημέρι πρόσεξε ότι το κεφάλι του νέου έγειρε προς τα μπροστά, ενώ τα χέρια του παρέμειναν τεντωμένα σε "gaming θέση", αγγίζοντας το πληκτρολόγιο. Ο υπάλληλος δεν έδωσε σημασία, αφού νόμιζε ότι 23-χρονος μισοκοιμόταν. Όταν τελείωσαν οι 23 ώρες που είχε πληρώσει ο νέος, ο υπάλληλος πήγε να τον ξυπνήσει και τότε πρόσεξε ότι το πρόσωπο του ήταν σκοτεινό και ότι καθόταν άκαμπτα στην καρέκλα.
Όταν μετακίνησε (ο υπάλληλος) την καρέκλα πρόσεξε ότι τα χέρια του νέου είχαν κοκαλώσει και βρισκόντουσαν ακόμη στην θέση στην οποία πέθανε παίζοντας. Στο net υπήρχαν τουλάχιστον 10 άτομα, οι οποίοι δεν είχαν καταλάβει απολύτως τίποτα μέχρι την στιγμή που έφτασε στον χώρο η αστυνομία, ενώ ακόμα και τότε οι περισσότεροι δεν ενοχλήθηκαν από το γεγονός και παρέμειναν στους υπολογιστές τους παίζοντας.
Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο 23-χρονος πιθανώς πέθανε από ανακοπή καρδιάς, το οποίο πιθανώς να προκλήθηκε από το γεγονός ότι δεν κινήθηκε για ώρες, από κόπωση, ή από κάποιον άλλον περιβαλλοντικό παράγοντα (όπως χαμηλή θερμοκρασία). Σχετικά με την επίδραση των internet café στην υγεία, ο καρδιολόγος Hsien Pu-lin, είπε ότι: «όταν κάθεται κάποιος για ώρες σε έναν κλειστό χώρο με καπνό, μπορεί να προκληθούν αγγειακές θρομβώσεις και άτακτο κτύπημα της καρδιάς». Πρόσθεσε ότι «οι στριμωγμένες θέσεις των net επιδρούν αρνητικά στην κυκλοφορία, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μικρές θρομβοφλεβίτιδες».
Η αστυνομία ανακάλυψε στο όχημα του 23-χρονου ένα χαρτί που έδειχνε ότι έχει κάποιο ραντεβού στο Νοσοκομείο της Ταιβάν, ενώ άλλες πληροφορίες λένε ότι ο Chan είχε κάποιο ιστορικό με την καρδιά του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου