Σελίδες

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Βραβεια iF Design Awards



Αναγνώρισαν την ευρύτερη σειρά προϊόντων της Sony Ericsson

H Sony Ericsson ανακοίνωσε ότι έλαβε τέσσερα iF Design Awards για τα προϊόντα της στην κατηγορία των τηλεπικοινωνιών. Το XperiaTM active απέσπασε το υψηλότερο επίπεδο αναγνώρισης, το χρυσό βραβείο. Τα κριτήρια αξιολόγησης της επιτροπής iF Design Awards είναι: η σχεδιαστική ποιότητα και τελειότητα, η επιλογή των υλικών που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και η λειτουργικότητα. Η τελετή έλαβε μέρος στο Μόναχο της Γερμανίας, στις 9 Φεβρουαρίου 2012.

Ξεχωριστή χρυσή αναγνώριση για το Xperia active
Tο χρυσό βραβείο των iF Design Awards αποτελεί την κορυφαία αναγνώριση των καλύτερων designs στη βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών. Το XperiaTM active διαθέτει οθόνη αφής ανθεκτική σε φθορές. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την οθόνη με βρεγμένα δάχτυλα ή και κάτω από συνθήκες υψηλού φωτισμού.

Η Sony Ericsson επέλεξε προσεκτικά τα υλικά για το XperiaTM active για να εξασφαλίσει όχι μόνο την καλύτερη αισθητική αλλά και τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν: ανθεκτικό, βιώσιμο και λειτουργικό. Το ανθεκτικό του πλαίσιο προστατεύει την οθόνη και μεταμορφώνει την αίσθηση του XperiaTM active σε χρηστική κομψότητα.

Τα βραβευμένα designs
Τα βραβεία iF αναγνώρισαν την ευρύτερη σειρά προϊόντων της Sony Ericsson και βράβευσαν το design των: XperiaTM ray, XperiaTM mini pro και Mix Walkman. Tο εύρος των βραβείων αναδεικνύει την δέσμευση της εταιρίας να δημιουργεί smartphones με υπέροχο design δια μέσω του portfolio χωρίς να υστερούν σε λειτουργικότητα.
• Το XperiaTM ray προσφέρει λεπτό και δυναμικό σχήμα που μπορεί να χωρέσει τέλεια στην παλάμη του καταναλωτή. Οι πλευρές από αλουμίνιο δίνουν στο προϊόν, αρτιότητα στην έκφραση και άψογη εμπειρία αφής.
• Η δυνατότητα αλλαγής χρώματος στο περίβλημα του Mix Walkman επιτρέπει στους καταναλωτές να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο. Η μπροστινή λιτή επιφάνεια σε συνδυασμό με την ελαφριά καμπυλότητα της πίσω πλευράς δημιουργεί ένα προϊόν με μία ξεχωριστή ιδιαιτερότητα.
• Το XperiaTM mini pro με το QWERTY πληκτρολόγιο που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να πληκτρολογήσει γρήγορα. Τέλος, ο συνδυασμός των χρωμάτων με την μεταλλική επιφάνεια δημιουργούν ένα κομψό, φρέσκο και δυναμικό look.

Το βραβείο σχεδιασμού iF θεωρείται ως παραδοσιακό και έγκυρο σήμα υπεροχής στο χώρο του design. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου